Hesabınızı ve verilerinizi silme
Son güncelleme: 28 Ekim 2026
Uygulama içinden (önerilen)
- CepVitrinim uygulamasını açın ve giriş yapın.
- Alt menüden Profil sekmesine gidin.
- Sayfanın en altındaki Hesabımı ve Verilerimi Sil'e dokunun.
- Onay kutusuna SİL yazın ve Hesabımı Sil'e dokunun.
Hesabınız ve aşağıdaki verileriniz anında ve kalıcı olarak silinir.
Uygulamaya erişemiyorsanız
Hesabınıza kayıtlı e-posta adresinizden destek@cepvitrinim.com adresine "Hesap silme talebi" konulu bir e-posta gönderin. Kimliğinizi doğruladıktan sonra hesabınızı en geç 30 gün içinde sileriz.
Silinen veriler
- Hesap bilgileriniz (ad soyad, e-posta, şifre) ve telefon numaranız
- Profil ve mağaza bilgileriniz
- Tüm ilanlarınız, vitrin / katalog ürünleriniz ve ilan fotoğraflarınız
- Mesajlarınız, sohbetleriniz ve teklifleriniz
- Favorileriniz, bildirimleriniz ve değerlendirmeleriniz
- Cihaz bildirim kimlikleriniz
- Hesap türü değişikliği talepleriniz ve onaylı mağaza başvuru belgeleriniz (vergi levhası, tabela fotoğrafları)
Gönderdiğiniz destek ve şikâyet kayıtları, platform güvenliği için içerikleri korunarak anonimleştirilir: kayıtla hesabınız arasındaki bağ ve e-posta adresiniz silinir.
Hesap silme işlemi geri alınamaz. Yasal bir saklama yükümlülüğü bulunan kayıtlar varsa, yalnızca ilgili kanunun öngördüğü süre boyunca saklanır ve ardından silinir.
CepVitrinim